fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lol met je pluizenbol: Verrijking

29 oktober 2022 :15:00 - 17:00

€20.00

Vervelen je konijnen zich wanneer jij van huis bent? En houdt je erg van knutselen?

Door middel van verrijking kun je jouw konijnen bezig houden wanneer jij bijvoorbeeld op school bent. Met verrijking kun je ze uitdagen om ze meer moeite te laten doen om ergens bij te komen. Denkt hierbij aan voer of iets lekkers.

 

Wat gaan we doen tijdens de cursus

We gaan aan de slag voor je konijnen thuis. Je leert wat je wel en niet kunt gebruiken wanneer je gaat knutselen voor je konijnen. Denk hierbij aan dingen die je in huis hebt zoals eierdozen en keukenrollen. Maar ook met dennenappels en handdoeken kunnen we leuke dingen doen. Wat je hebt gemaakt mag je natuurlijk mee naar huis nemen!

Tijdens de cursus mogen je eigen konijnen lekker thuis blijven!

De konijnen die tijdens de cursus aanwezig zijn zijn van de docent die les geeft. Deze konijnen zijn hier speciaal voor opgeleid. Ondanks dat ze veel gewend zijn wordt er met dierenwelzijn goed rekening gehouden. Mocht er stress of onrust bij de konijnen gezien worden zullen deze tijdens de cursus niet aanwezig zijn.

 

Kids cursussen zijn vanaf 8 jaar!

Gegevens

Datum:
29 oktober 2022
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€20.00
Evenement Categorie:

Locatie

Chews & Nibbles – Breda
Nieuwe Ginnekenstraat
Breda, noord brabant 4811 NS Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Er kan geen reactie worden achtergelaten.